Bannerkészítés
portre
Arató Zsuzsanna weblapszerkesztő-fényképész weboldala Arató Zsuzsanna-Önéletrajz

A banner, mint internetes reklám
A web banner az internetes hirdetési formák legközkedveltebb és talán legelterjedtebb formája. A banner, mint online reklám grafikus-, animált megjelenésű, általában a honlapok e célra fenntartott hirdetési felületein találkozunk velük, de létezik felbukkanó ablakban (popup) megjelenő vagy épp lebegő (floating) alkalmazási területe is.
A banner (vagy olykor használt magyar megnevezéssel: internetes reklámcsík) klikkelésre a hirdető internetes honlapjára kalauzolja a látogatót. Az átlinkelés gyakran nem pusztán a hirdető honlapjának főoldalára, hanem egy közvetlen ajánlatot, akciót tartalmazó aloldalra mutat. Így célzott marketing eszközként is használható.
A web bannerek funkcióját tekintve hasonlóak a tradicionális hirdetési formákhoz, mint pl. az újsághirdetések. Feladatuk, hogy a fogyasztó vagy vásárló figyelmét felkeltsék az adott termékekre, szolgáltatásokra. A jó banner a honlapra látogató tekintetét magára vonja, kommunikációs eszközeivel a látogatóban felkelti a kíváncsiságot és arra készteti, hogy a hirdetésre klikkeljen. A banner az online hirdetési kampányokban kiemelkedő helyet foglal el. Nemcsak informatív, de hordozza a hirdető kreatív arculati elemeit, közvetíti a hirdető cég megjelenési stílusjegyeit, a termék vagy szolgáltatás főbb jellemzőit.
Megrendeléskor Ön megadja a bannerkészítéshez szükséges információkat (méret, paraméterek), emellett vagy elküldi a kreatív elemeket (képek, bannerben megjelenő reklámszövegek, feliratok) a bannerhez vagy rám bízza a kreatív elemek kiválasztását. Miután minden információ birtokomban áll, elkészítem az animációkat, effekteket és összerakom a bannert. Természetesen megtekintheti a bannert átadás előtt és ha igény van rá, még finomíthatunk rajta.
Banner készítése szabványos és egyedi méretek szerint.
Statikus (állókép): 4.000 Ft
Animált (mozgókép): 6.000 Ft
Az animált gif banner árak 4 db képig érvényesek.
Minden további kép: 500 Ft

Ajándék: 2 hirdetési portálon való 1 éves ingyenes megjelenés

autohifi autohifibanner
strand strandbanner
ajto ajtobanner
butor butorbanner
hotel hotelbanner
goztisztito goztisztitobanner
eskuvo eskuvobanner
orvos orvosbanner
vadasz vadaszbanner
hidrovetes hidrovetesbanner
stefangranit stefangranitbanner