portre
Arató Zsuzsanna weblapszerkesztő-fényképész weboldala Arató Zsuzsanna-Önéletrajz

Műtermi esküvői sorozat
Több száz esküvő lefényképezése után is célom az, hogy szívvel-lélekkel lefotózzam azokat a feledhetetlen pillanatokat, amelyek örök emlékül szolgálnak majd. Évek múltán nézegetve az esküvői fotóalbumot, az általam készített fényképek a legszebb emlékeket idézik majd fel erről a különleges napról.
A közös munka során rendkívül fontos a fényképész és modellje közti jó kapcsolat kialakulása. Ezért a jeles esemény előtt egy személyes találkozón egyeztetjük az igényeket, elképzeléseket.
Az esküvőt követően egy újabb találkozó alkalmával lehetőséget nyújtok arra, hogy az elkészült képekből az ifjú pár válassza ki azokat, melyeket kiretusálok vagy művészi hatású effektekkel alakítok át az igények szerint.
15 db retusált kép: 15.000 Ft (1000 Ft/db), mely digitális adathordozón kerül átadásra.
Az elkészült fotókból rendelhetők papírképek mindenféle méretben, akár kerettel és felirattal is. Ajándék: Ön által sok mintából választható zenés slideshow, melyet az oldalon most is láthat.
Annak érdekében, hogy a szülők, rokonok, barátok, távolabbi ismerősök (vidéken, külföldön) az esküvőt követően nagyon hamar megtekinthessék a képeket, webes fotógalériát készítek. Ezt a galériát mindenki számára elérhetővé teszem az interneten.