portre
Arató Zsuzsanna weblapszerkesztő-fényképész weboldala Arató Zsuzsanna-Önéletrajz

A fotóalbumok betöltési ideje Internet sebességtől függően 8-20 másodpercig tart.

Bemutatkozás
Hivatásszerűen 32 éve foglalkozom az általam legkedveltebb tevékenységgel, a fotózással. Szerencsés hölgynek tartom magam, mert abból élek, amivel a legjobban szeretek foglalkozni.
Több ezer emberről képet készítve továbbra is jó érzés számomra megörökíteni Önöket, akikből sugárzik az öröm, a szeretet, s mely találkozások művészetileg mindig is inspiráltak. Ezek azok a különleges és egyedi feltételek, melyektől egy kép sugárzóvá válik.
A legkorszerűbb, professzionális technikával dolgozom és legfontosabb szempontom, hogy az elkészült anyag minősége tartalmilag és technikailag is magas színvonalú legyen, az Önök megelégedésére. Minden egyes elkészült képet digitális utómunkának vetek alá, kihasználva a digitális fotólabor és retusálás által kínált lehetőségeket. Továbbá folyamatosan képzem magam, hogy naprakészen a legújabb technológiákat, divat trendeket prezentálhassam megrendelőim számára.

Portréfényképezés
Műtermi és külső helyszínen készült portrésorozatok, portfóliók, glamour fotók készítése. Igényes bemutatkozó képek készítése közösségi portálokra, mint a Facebook, LinkedIn, melyek sokkal jobb benyomást adnak Önről az adatlapra kattintóknak. Továbbá a megnyerő arckép sokat jelent Email, Skype ablakban is. Ha társat keres, a társkereső oldalakon, irodákban, az első, amivel a másik nemű társkereső találkozik, a fotó. Minél jobb a portrékép, annál nagyobb az esély, hogy hamar megtalálja élete párját.
10 felvételből választott 5 db kép retusálva, digitális hordozóra: 6.000 Ft. Minden további kép: 1.000 Ft
20 felvételből választott 10 db kép retusálva, digitális hordozóra: 12.000 Ft. Minden további kép: 1.000 Ft
Természetesen lehet ennél kevesebb képet is készítettni. Az elkészült fotókból rendelhetők papírképek mindenféle méretben, akár kerettel és felirattal is. Ajándék: Ön által sok mintából választható zenés slideshow, melyet az oldalon most is láthat. A kiszállás díjtalan.